ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυμάστε τον προχθεσινό μίνι καύσωνα; Ξανάρχεται….

Θυμάστε τον προχθεσινό μίνι καύσωνα; Ξανάρχεται….

Αισθητή ήταν η προ ημερών άνοδος της θερμοκρασίας, με το θερμόμετρο να αγγίζει μέχρι και τους 42 βαθμούς κελσίου. Η μετεωρολογική υπηρεσία, με τη σημερινή της πρόβλεψη, φαίνεται να μας προετοιμάζει για εκ νέου άνοδο του υδράργυρου. Μπρατσάκια έχετε;

Εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Αυτό σημαίνει ότι, απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά προς τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα τοπική χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη, αλλά στα βόρεια και στα ανατολικά θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, στα ορεινά, νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μέχρι το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Παροδικά το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 31 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρείται κατά διαστήματα χαμηλή νέφωση, ενώ αργότερα σε υπήνεμες περιοχές πιθανό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν σύντομα ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά το τριήμερο, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top