Πάει στην Αμμόχωστο για περιοδεία ο ΠτΔ - Θα εγκαινιάσει έργα

Πάει στην Αμμόχωστο για περιοδεία ο ΠτΔ - Θα εγκαινιάσει έργα

Περιοδεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης όπου θα εγκαινιάσει σειρά από έργα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας, το πρωί, στις 9.15, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τελέσει εγκαίνια νηπιαγωγείου στο Φρέναρος. Ακολούθως θα επιθεωρήσει τον δρόμο Σωτήρας – Δερύνειας και μετά θα εγκαινιάσει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Σωτήρας.

Επίσης, θα γίνουν τα εγκαίνια του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο από το 1974, λόγω της τουρκικής εισβολής και της κατοχής, είχε ενοποιηθεί προσωρινά με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εγκαινιάσει επίσης την ανάπλαση στο κέντρο της Αγίας Νάπας, τη φάση της οδού Τεύκρου Ανθία.

Τελευταίος σταθμός του Προέδρου Αναστασιάδη κατά την περιοδεία του στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, θα είναι το Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE