Πάει στην Αμμόχωστο για περιοδεία ο ΠτΔ - Θα εγκαινιάσει έργα

Πάει στην Αμμόχωστο για περιοδεία ο ΠτΔ - Θα εγκαινιάσει έργα

Περιοδεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης όπου θα εγκαινιάσει σειρά από έργα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας, το πρωί, στις 9.15, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τελέσει εγκαίνια νηπιαγωγείου στο Φρέναρος. Ακολούθως θα επιθεωρήσει τον δρόμο Σωτήρας – Δερύνειας και μετά θα εγκαινιάσει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Σωτήρας.

Επίσης, θα γίνουν τα εγκαίνια του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο από το 1974, λόγω της τουρκικής εισβολής και της κατοχής, είχε ενοποιηθεί προσωρινά με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εγκαινιάσει επίσης την ανάπλαση στο κέντρο της Αγίας Νάπας, τη φάση της οδού Τεύκρου Ανθία.

Τελευταίος σταθμός του Προέδρου Αναστασιάδη κατά την περιοδεία του στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, θα είναι το Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE