Πάει στην Αμμόχωστο για περιοδεία ο ΠτΔ - Θα εγκαινιάσει έργα

Πάει στην Αμμόχωστο για περιοδεία ο ΠτΔ - Θα εγκαινιάσει έργα

Περιοδεία στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης όπου θα εγκαινιάσει σειρά από έργα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας, το πρωί, στις 9.15, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα τελέσει εγκαίνια νηπιαγωγείου στο Φρέναρος. Ακολούθως θα επιθεωρήσει τον δρόμο Σωτήρας – Δερύνειας και μετά θα εγκαινιάσει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Σωτήρας.

Επίσης, θα γίνουν τα εγκαίνια του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο από το 1974, λόγω της τουρκικής εισβολής και της κατοχής, είχε ενοποιηθεί προσωρινά με το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα εγκαινιάσει επίσης την ανάπλαση στο κέντρο της Αγίας Νάπας, τη φάση της οδού Τεύκρου Ανθία.

Τελευταίος σταθμός του Προέδρου Αναστασιάδη κατά την περιοδεία του στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, θα είναι το Δημοτικό Μουσείο «Θάλασσα»

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.