Μαρτυρίες εμπλέκουν γυναικείο χέρι πίσω από την κλοπή αγάλματος στην Πάφο - Καταζητείται 32χρονη

Μαρτυρίες εμπλέκουν γυναικείο χέρι πίσω από την κλοπή αγάλματος στην Πάφο - Καταζητείται 32χρονη

Μια 32χρονη γυναίκα καταζητεί η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την κλοπή του μπρούτζινου αγάλματος “Το κορίτσι με το χούλα χούπ” από παιδότοπο στην αγορά της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μαρτυρίες και στοιχεία πιθανόν να συνδέουν την 32χρονη με την κλοπή. Εναντίον της εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το μπρούντζινο άγαλμα δημιουργία της εικαστικού Γιώτας Ιωαννίδου κλάπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι κινήσεις των δραστών είχαν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα καταστημάτων της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE