Μαρτυρίες εμπλέκουν γυναικείο χέρι πίσω από την κλοπή αγάλματος στην Πάφο - Καταζητείται 32χρονη

Μαρτυρίες εμπλέκουν γυναικείο χέρι πίσω από την κλοπή αγάλματος στην Πάφο - Καταζητείται 32χρονη

Μια 32χρονη γυναίκα καταζητεί η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με την κλοπή του μπρούτζινου αγάλματος “Το κορίτσι με το χούλα χούπ” από παιδότοπο στην αγορά της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μαρτυρίες και στοιχεία πιθανόν να συνδέουν την 32χρονη με την κλοπή. Εναντίον της εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το μπρούντζινο άγαλμα δημιουργία της εικαστικού Γιώτας Ιωαννίδου κλάπηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι κινήσεις των δραστών είχαν καταγραφεί από κλειστά κυκλώματα καταστημάτων της περιοχής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE