Όλα για Μπρούνο στο… δώδεκα παρά κάτι!

Όλα για Μπρούνο στο… δώδεκα παρά κάτι!

Όπως έγραψε και χθες το Themasports, οι ιδιοκτήτες της Πάφου δεν τα παρατάνε για την περίπτωση του Μπρούνο Φελίπε. Φέρονται έτοιμοι να κάνουν έμβασμα ενός ποσού πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ, στον λογαριασμό της Ομόνοιας.

Σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο 28χρονος Βραζιλιάνος άσος, τότε θα πάρουν άλλον παίχτη για αντικατάσταση του Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος πουλήθηκε πριν μερικά 24ωρα σε ομάδα του Αραβικού κόλπου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.

BEST OF TOTHEMAONLINE