Όλα για Μπρούνο στο… δώδεκα παρά κάτι!

Όλα για Μπρούνο στο… δώδεκα παρά κάτι!

Όπως έγραψε και χθες το Themasports, οι ιδιοκτήτες της Πάφου δεν τα παρατάνε για την περίπτωση του Μπρούνο Φελίπε. Φέρονται έτοιμοι να κάνουν έμβασμα ενός ποσού πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ, στον λογαριασμό της Ομόνοιας.

Σε περίπτωση που δεν αποκτηθεί ο 28χρονος Βραζιλιάνος άσος, τότε θα πάρουν άλλον παίχτη για αντικατάσταση του Γουίλι Σεμέδο, ο οποίος πουλήθηκε πριν μερικά 24ωρα σε ομάδα του Αραβικού κόλπου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE