Καθυστερούν οι κάμερες τροχαίας - Μπήκαν μόλις σήμερα οι τελευταίες στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Καθυστερούν οι κάμερες τροχαίας - Μπήκαν μόλις σήμερα οι τελευταίες στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία

Τοποθετήθηκαν σήμερα και οι τελευταίες σταθερές κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό που προβλέπονται στην Α΄ φάση του έργου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το σημείο της διασταύρωσης Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου΄Γ με Αρχ. Λεοντίου Ά (πρώην φώτα Fairways).

(η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από την Jehnny Chr (Τζένη Χριστοδουλίδη) στην ομάδα CY POLICE CHECKPOINTS)

Μικρές καθυστερήσεις στην παράδοση 

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τη σύμβαση, η διαχειρίστρια εταιρεία του συστήματος φωτοεπισήμανσης όφειλε να παραδώσει στην Αστυνομία τις σταθερές κάμερες για την ‘Α φάση του έργου μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, υπάρχει καθυστέρηση στην παράδοση αφού σε κάποια σημεία γίνονται ακόμη δοκιμές ενώ σε άλλα τοποθετήθηκαν πρόσφατα και αναμένεται η σύνδεσή τους με το δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Παρόλα αυτά, με βάση την ίδια πηγή, η διαδικασία προχωράει κανονικά και αναμένεται να παραδοθούν σύντομα. Άλλη πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι υπήρχουν εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την ολοκλήρωση της λειτουργίας τους στη Λεμεσό. Στον παρόν στάδιο, η διαδικασία βρίσκεται εντός χρονοδιαγράμματος. Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών ότι οι κάμερες λειτουργούν κανονικά.

Σημειώνεται πως με την παράδοση των καμερών στα 6 σημεία της Α’ φάσης, θα αρχίσουν αμέσως οι διαδικασίες για τη Β’ φάση που περιλαμβάνει άλλες 66 σταθερές κάμερες σε περίπου 24 σημεία σε διάφορες επαρχίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE