ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα έκαναν λαμπόγυαλο έξω από Δικαστήριο - Ομολόγησε 59χρονος

Τα έκαναν λαμπόγυαλο έξω από  Δικαστήριο - Ομολόγησε 59χρονος

Ένας 59χρονος φέρεται να ομολόγησε την διάπραξη κακόβουλης ζημιάς που προκλήθηκε στον χώρο στάθμευσης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, ζημιά που καταγγέλθηκε τη Δευτέρα από λειτουργό του δικαστηρίου. Το όχημα του 59χρονου είχε σταθμεύσει στον χώρο, ενώ όταν κλήθηκε να το μετακινήσει άμεσα, είπε ότι ήταν αδύνατο. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, εναντίον του 59χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο, ωστόσο ο ίδιος παρουσιάστηκε από μόνος του στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου.

Όπως είπε, στις 30 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε από λειτουργό του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου ότι είχε προκληθεί κακόβουλη ζημιά στον μηχανισμό της μεταλλικής εισόδου του χώρου στάθμευσης του Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με την ίδια, το περασμένο Σάββατο στις 28 Ιανουαρίου άνοιξε τις εισόδους καθότι υπήρχαν κάποιες δικαστικές διαδικασίες που αφορούσαν προσωποκρατήσεις. Κατά την αναχώρησή της διαπιστώθηκε ότι στον χώρο στάθμευσης υπήρχε αυτοκίνητο, το οποίο είναι εγγεγραμμένο σε 59χρονο και το οποίο φαίνεται ότι είχε σταθμεύσει στο μεσοδιάστημα.

Ακολούθως η λειτουργός του Δικαστηρίου Πάφου αποτάθηκε στην Αστυνομία, εντοπίστηκε τηλεφωνικά ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου και κλήθηκε όπως μεταβεί να το μετακινήσει άμεσα, καθότι οι πόρτες θα έκλειναν και το αυτοκίνητο του θα παρέμενε εκεί εγκλωβισμένο μέχρι την Δευτέρα.

Ο 59χρονος - σύμφωνα με την Αστυνομία - φέρεται να αρνήθηκε να υπακούσει λέγοντας πως βρισκόταν μακριά και του ήταν αδύνατο να μετακινήσει το όχημα. Τότε, προστίθεται, η λειτουργός κλείδωσε τις εισόδους του χώρου στάθμευσης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και αναχώρησε.

Το πρωί της Δευτέρας εντοπίστηκαν ζημιές στην είσοδο του χώρου στάθμευσης του Δικαστηρίου, καταλήγει η Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top