Α. Μαυρογιάννης: «Η διαφάνεια δεν είναι συνθήματα» - Αυτοί έδωσαν πάνω από 10 χιλ. ευρώ για την προεκλογική του

Α. Μαυρογιάννης: «Η διαφάνεια δεν είναι συνθήματα» - Αυτοί έδωσαν πάνω από 10 χιλ. ευρώ για την προεκλογική του

Για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη η διαφάνεια και η λογοδοσία δεν είναι συνθήματα. Είναι και πρέπει να είναι, στάση ζωής για κάθε δημόσιο πρόσωπο.

Γι’ αυτό και το Επιτελείο Ανδρέα Μαυρογιάννη, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις εισφορές άνω των 10.000 ευρώ από μέρους Φυσικών και Νομικών προσώπων.

Ο πλήρης ονομαστικός κατάλογος όσων έχουν προβεί σε εισφορά στο Εκλογικό Επιτελείο για σκοπούς στήριξης της προεκλογικής εκστρατείας, θα δοθεί στον Έφορο Εκλογών και στον Γενικό Ελεγκτή εντός των χρονοδιαγραμμάτων που ορίζει η σχετική Νομοθεσία.

Θεωρήσαμε χρέος μας να δώσουμε στη δημοσιότητα τα στοιχεία αυτά πριν από τις εκλογές, γιατί πολύ περισσότερο θεωρούμε δικαίωμα των πολιτών να γνωρίζουν πριν πάνε στην κάλπη με ποιους πόρους χρηματοδοτήθηκε η εκστρατεία των υποψηφίων. Όλα στο φως. Ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους, από τα του οίκου μας. Καλούμε όλους τους υποψήφιους να ενεργήσουν αναλόγως.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE