Αρχίζουν εντατικές διαβουλεύσεις για τη συλλογική σύμβαση ΟΚΥπΥ και Συντεχνίες – Σε τι συμφώνησαν ήδη

Αρχίζουν εντατικές διαβουλεύσεις για τη συλλογική σύμβαση ΟΚΥπΥ και Συντεχνίες – Σε τι συμφώνησαν ήδη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/1) στα γραφεία της κεντρικής Διοίκησης του ΟΚΥπΥ η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ ΟΚΥπΥ, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΑΣΥΚΙ, ΠΑΣΥΝΟ, ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, για την συνομολόγηση Συλλογικής Σύμβασης, κατά την οποία αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός και γόνιμος διάλογος για όλα τα θέματα που τέθηκαν.

Υπήρξε συμφωνία, για την ΑΤΑ, η οποία αποτελούσε βασική αρχή, και η οποία θα παραχωρείται όπως καθορίζεται από το κράτος.

Για τον καθορισμό της εξέλιξης των μισθών των εργαζομένων, καθώς και για τα υπόλοιπα άλλα θέματα που άπτονται της Συλλογικής Σύμβασης, έχει καθορισθεί Τεχνική Επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους του ΟΚΥπΥ και όλων των Συνδικαλιστικών φορέων, η οποία, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα αρχίσει εντατικά διαβουλεύσεις, με απώτερο στόχο τη θετική κατάληξη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE