Αρχίζουν εντατικές διαβουλεύσεις για τη συλλογική σύμβαση ΟΚΥπΥ και Συντεχνίες – Σε τι συμφώνησαν ήδη

Αρχίζουν εντατικές διαβουλεύσεις για τη συλλογική σύμβαση ΟΚΥπΥ και Συντεχνίες – Σε τι συμφώνησαν ήδη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (31/1) στα γραφεία της κεντρικής Διοίκησης του ΟΚΥπΥ η προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ ΟΚΥπΥ, ΠΑΣΥΔΥ, ΠΑΣΥΚΙ, ΠΑΣΥΝΟ, ΣΕΚ, ΠΕΟ και ΔΕΟΚ, για την συνομολόγηση Συλλογικής Σύμβασης, κατά την οποία αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός και γόνιμος διάλογος για όλα τα θέματα που τέθηκαν.

Υπήρξε συμφωνία, για την ΑΤΑ, η οποία αποτελούσε βασική αρχή, και η οποία θα παραχωρείται όπως καθορίζεται από το κράτος.

Για τον καθορισμό της εξέλιξης των μισθών των εργαζομένων, καθώς και για τα υπόλοιπα άλλα θέματα που άπτονται της Συλλογικής Σύμβασης, έχει καθορισθεί Τεχνική Επιτροπή, αποτελούμενη από εκπροσώπους του ΟΚΥπΥ και όλων των Συνδικαλιστικών φορέων, η οποία, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα αρχίσει εντατικά διαβουλεύσεις, με απώτερο στόχο τη θετική κατάληξη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE