ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023: Λιγοστεύει ο χρόνος και αυξάνουν την πίεση - Απόψε το προτελευταίο debate

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023: Λιγοστεύει ο χρόνος και αυξάνουν την πίεση - Απόψε το προτελευταίο debate

Πλησιάζει η ώρα της κρίσεως και στα επιτελεία των υποψηφίων προέδρων επικρατεί έντονη κινητοποίηση ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής για το πολυπόθητο εισιτήριο που θα οδηγήσει στον δεύτερο γύρο. Ο κάθε υποψήφιος ρίχνει στη μάχη όλα τα όπλα που διαθέτει, ελπίζοντας ότι θα κεφαλαιοποιήσει στην κάλπη την κορύφωση της οργανωτικής και επικοινωνιακής προσπάθειας των τελευταίων ημέρων.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επενδύει τα μέγιστα στη στήριξη που του προσφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις τελικές επαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται σε όλες τις πόλεις, με τελευταία την παγκύπρια συγκέντρωση αύριο Πέμπτη στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία. Στόχος του επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου είναι η αύξηση της συσπείρωσης γύρω από την υποψηφιότητά του.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης στηρίζεται αφενός στον οργανωτικό μηχανισμό του ΑΚΕΛ και παράλληλα, αναδεικνύει τις προσωπικότητες από όλους τους χώρους που στηρίζουν την υποψηφιότητά του, προσβλέποντας σε ψήφους από το χώρο της ευρύτερης Αριστεράς αλλά και την Κεντροδεξιά. Η συσπείρωση του ΑΚΕΛ έχει ανέβει αισθητά και πλέον η προσπάθεια αποσκοπεί στην εξασφάλιση υποστήριξης από άλλους χώρους.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης στοχεύει οριζοντίως σε όλα τα κοινά από το σύνολο του κομματικού και ιδεολογικού φάσματος ώστε να διατηρήσει την πολυσυλλεκτικότητα, η οποία όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση για την εκλογική μάχη της Κυριακής. Το επιτελείο Χριστοδουλίδη δίδει ιδιαίτερη έμφαση στο οργανωτικό κομμάτι.

Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης θα αναμετρηθούν στο στούντιο του ΡΙΚ απόψε Τετάρτη (1/2/23), στο τελευταίο debate της κρατικής τηλεόρασης, με τον δημοσιογράφο Ανδρέα Κημήτρη. Η συζήτηση θα αρχίσει στις 22:00 και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Την Παρασκευή 3/2 οι τρεις βασικοί διεκδικητές της προεδρίας θα έχουν την τελευταία τηλεοπτική τους συνάντηση, στο στούντιο του Omega, για το μεγάλο debate των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών παγκύπριας εμβέλειας, (Antenna, Alpha, Sigma, Omega).

Τα επόμενα debate θα διεξαχθούν μετά τον πρώτο γύρο, ανάμεσα στους δύο μονομάχους που θα αναμετρηθούν για την προεδρία της Δημοκρατίας. Ένα debate θα διεξαχθεί από το ΡΙΚ και άλλο ένα από τα ιδιωτικά κανάλια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Νέα πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης (24/4) στην επαρχία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top