LIFESTYLE

Έλενα Χριστοπούλου: «Την πρώτη σφαίρα την έφαγα εγώ» - «Δεν έκανα παιδιά όταν έπρεπε και τώρα το μετανιώνω» - Βίντεο

Έλενα Χριστοπούλου: «Την πρώτη σφαίρα την έφαγα εγώ» - «Δεν έκανα παιδιά όταν έπρεπε και τώρα το μετανιώνω» - Βίντεο

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ξεχωρίζοντας για την ειλικρίνεια της, παραχώρησε η γνωστή booker μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη φιλοξενούμενη στο στούντιο της εκπομπής «Έλεος».

Μιλώντας για την ένοπλη επίθεση που δέχθηκαν με τον τότε σύζυγό της Πάνος Καλλίτση, η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε ότι εκείνη ήταν που δέχθηκε την πρώτη σφαίρα, κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν, καθώς ο κόσμος μένει «μόνο στους τίτλους».

Δεν παλεύει ποτέ μόνο ο ένας…

Η Έλενα Χριστοπούλου περιέγραψε το περιστατικό. «Γυρίζαμε στο σπίτι και όπως πάμε να μπούμε στο γκαράζ μας ακολουθούν δύο άτομα που μας την έπεσαν με κουκούλες και όπλα […] Δόξα τω θεώ ζήσαμε και οι δύο, και το τονίζω γιατί ήμασταν και οι δύο εκεί, δεν υπήρχε κάποιος πρωταγωνιστής και κάποιος θεατής, όπως δυστυχώς είναι η επικρατούσα άποψη» σημείωσε αφήνοντας αιχμές.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Έφαγα την πρώτη σφαίρα. Παλέψαμε και οι δύο για τη ζωή μας, παλέψαμε και οι δύο με αυτό που συνέβαινε. Ο καθένας έκανε αυτό που μπόρεσε εκείνη την στιγμή, μέσα στην αμηχανία και το τραγικό που συνέβαινε».

«Δεν παλεύει ποτέ μόνο ο ένας», τόνισε η κυρία Χριστοπούλου με νόημα.

Παράλληλα, η Έλενα Χριστοπούλου, αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για μία από τις επιλογές της.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε η booker μοντέλων δεν έμεινε έγκυος σε μικρότερη ηλικία, με αποτέλεσμα κάποια χρόνια αργότερα που ήθελε να μην μπορεί.

«Δεν έχω αποκτήσει παιδί μέχρι τώρα και μέχρι ποτέ. Δεν μπορώ πια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού.

«Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας» συμπλήρωσε, δείχνοντας πως το θέμα της μητρότητας είναι κάτι που την έχει πειράξει.

«Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και λόγω του συναισθήματος όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα. Και αυτό θα έπρεπε να γίνει σεβαστό, εκτιμητέο και να γραφτεί σε ένα ωραίο χαρτί σαν φυλαχτό» πρόσθεσε η Έλενα Χριστοπούλου, σημειώνοντας ότι αποδέκτης αυτού του «παραπόνου» είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

«Έχω μετανιώσει»

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου, μετανιώνει για την απόφασή της αυτή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

«Βεβαίως είναι κάτι για το οποίο μετανιώνω. Είναι το μόνο πράγμα για το οποίο έχω μετανιώσει. Που έδωσα αξία σε άλλα πράγματα. Έδωσα αξία στην αγάπη και τη συντροφικότητα και δεν έδωσα αξία σε αυτό που θα μπορούσα να έχω κάνει» σημείωσε.

«Εγώ έκανα πέρα κάτι που θα με ολοκλήρωνε πάρα πολύ» τόνισε η Έλενα Χριστοπούλου, ενώ απαντώντας στην Αννίτα Πάνια ανέφερε ότι αυτό είναι κάτι που της λείπει.

«Εγώ θέλω να πω στις γυναίκες που μας ακούν, εύχομαι να είναι πάρα πολλές, να μην βάζουν ποτέ κανέναν παραπάνω από αυτά που θέλουν. Αυτό θα πω» ήταν το μήνυμα της μάνατζερ μοντέλων.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top