Στην Αθήνα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης – Κρίσιμες επαφές με Μητσοτάκη και Βέμπερ
Σε τροχιά σημαντικών διπλωματικών επαφών εισέρχεται η Λευκωσία, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να μεταβαίνει αύριο στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, είπε ότι η Λεμεσός έχει ήδη κάνει την επιλογή της και λέει ναι στη σταθερότητα, στην ασφάλεια, στη δυνατή οικονομία και στην προοπτική για τη χώρα μας και ότι στόχος είναι η πρωτιά την πρώτη Κυριακή και η Προεδρία της Δημοκρατίας τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
Η ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η αγκαλιά που έδωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, την ώρα που ο κόσμος φώναζε το σύνθημα «Σεισμός, σεισμός, Συναγερμός».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




