Νέα απάτη: Στέλνουν μηνύματα και προσποιούνται ότι είναι από Τράπεζα της Κύπρου

Νέα απάτη: Στέλνουν μηνύματα και προσποιούνται ότι είναι από Τράπεζα της Κύπρου

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει λάβει πολύ μεγάλο αριθμό παραπόνων για δήθεν αποστολή μηνύματος από Τράπεζα της Κύπρου με το πιο κάτω περιεχόμενο το οποίο αποτελεί κακόβουλο λογισμικό.

Παρακαλείται το κοινό να είναι σε εγρήγορση και να μην ακολουθεί τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους με τους οποίους συνοδεύονται τα σχετικά μηνύματα.

Δείτε το μήνυμα:

“Αγαπητέ πελάτη,

Έχει υπoπέσει στην αvτίληψή μας ότι o λoγαριασμός σας είvαι συvδεδεμένoς από διαφoρετική χώρα.

Tο τμήμα πρoστασίας μας πάγωσε τoν λoγαριασμό σας μέχρι vα τoν ενεργoποιήσετε ξανά:

Θέτω εις εvέργειαv

Aυτό είvαι έvα αυτoματοποιημένo μήvυμα ηλεκτρoνικού ταχυδρoμείoυ, απαvτήστε σε αυτό τo μήvυμα ηλεκτρovικoύ ταχυδρoμείoυ εάv έχετε oπoιεσδήπoτε ερωτήσεις.

Τις καλύτερες ευχές,

© [email protected]…..com“

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE