Νέα απάτη: Στέλνουν μηνύματα και προσποιούνται ότι είναι από Τράπεζα της Κύπρου

Νέα απάτη: Στέλνουν μηνύματα και προσποιούνται ότι είναι από Τράπεζα της Κύπρου

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει λάβει πολύ μεγάλο αριθμό παραπόνων για δήθεν αποστολή μηνύματος από Τράπεζα της Κύπρου με το πιο κάτω περιεχόμενο το οποίο αποτελεί κακόβουλο λογισμικό.

Παρακαλείται το κοινό να είναι σε εγρήγορση και να μην ακολουθεί τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους με τους οποίους συνοδεύονται τα σχετικά μηνύματα.

Δείτε το μήνυμα:

“Αγαπητέ πελάτη,

Έχει υπoπέσει στην αvτίληψή μας ότι o λoγαριασμός σας είvαι συvδεδεμένoς από διαφoρετική χώρα.

Tο τμήμα πρoστασίας μας πάγωσε τoν λoγαριασμό σας μέχρι vα τoν ενεργoποιήσετε ξανά:

Θέτω εις εvέργειαv

Aυτό είvαι έvα αυτoματοποιημένo μήvυμα ηλεκτρoνικού ταχυδρoμείoυ, απαvτήστε σε αυτό τo μήvυμα ηλεκτρovικoύ ταχυδρoμείoυ εάv έχετε oπoιεσδήπoτε ερωτήσεις.

Τις καλύτερες ευχές,

© [email protected]…..com“

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).