Υπό κράτηση τα τέσσερα πρόσωπα που μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία

Υπό κράτηση τα τέσσερα πρόσωπα που μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών, σε τρεις 27χρονους και διήμερης κράτησης σε 24χρονο, εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης συνάθροισης, κατοχής επιθετικού οργάνου και παρεμπόδισης αστυνομικού στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Οι τέσσερις συνελήφθηκαν το βράδυ της Τρίτης από μέλη της Αστυνομίας, στην περιοχή της λεωφόρου Γρίβα Διγενή, όταν ομάδα ατόμων κυκλοφορούσε κρατώντας ρόπαλα και προκαλούσε ανησυχία.

Νωρίτερα η Αστυνομία είχε κληθεί στην ίδια περιοχή, στην οδό Ιωάννη Πολέμη, όταν ομάδα ατόμων, που έφερε ρόπαλα, πετροβολούσε συγκεκριμένη οικία. Στην περίπτωση αυτή, οι συγκεντρωθέντες τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη των περιπόλων της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE