Υπό κράτηση τα τέσσερα πρόσωπα που μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία

Υπό κράτηση τα τέσσερα πρόσωπα που μαζεύτηκαν οπλισμένοι με ρόπαλα και έριχναν πέτρες έξω από οικία

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών, σε τρεις 27χρονους και διήμερης κράτησης σε 24χρονο, εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, σε σχέση με υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομης συνάθροισης, κατοχής επιθετικού οργάνου και παρεμπόδισης αστυνομικού στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

Οι τέσσερις συνελήφθηκαν το βράδυ της Τρίτης από μέλη της Αστυνομίας, στην περιοχή της λεωφόρου Γρίβα Διγενή, όταν ομάδα ατόμων κυκλοφορούσε κρατώντας ρόπαλα και προκαλούσε ανησυχία.

Νωρίτερα η Αστυνομία είχε κληθεί στην ίδια περιοχή, στην οδό Ιωάννη Πολέμη, όταν ομάδα ατόμων, που έφερε ρόπαλα, πετροβολούσε συγκεκριμένη οικία. Στην περίπτωση αυτή, οι συγκεντρωθέντες τράπηκαν σε φυγή με την άφιξη των περιπόλων της Αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Ανάσταση στο καθήκον: Οι «αφανείς ήρωες» που θυσιάζουν το δικό τους Πάσχα για τη δική μας ασφάλεια

Την ώρα που οι καμπάνες ηχούν χαρμόσυνα σε κάθε γωνιά της Κύπρου και οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από τις εκκλησίες ή το γιορτινό τραπέζι, μια άλλη κατηγορία ανθρώπων βιώνει το Άγιο Φως μέσα από τη στολή και την ευθύνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE