Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για κλοπές και διαρρήξεις - Φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα

Αυτούς ψάχνει η Αστυνομία για κλοπές και διαρρήξεις - Φωτογραφίες τους στην δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό των προσώπων, οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύονται, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν την 20η Ιανουαρίου, 2023 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμένων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE