Debate: Οι απαντήσεις των υποψηφίων για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν περάσουν στον δεύτερο γύρο

Debate: Οι απαντήσεις των υποψηφίων για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν περάσουν στον δεύτερο γύρο

Λίγο πριν το τέλος, Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης αναμετρώνται στο στούντιο του ΡΙΚ, στο τελευταίο debate της κρατικής τηλεόρασης.

Οι τρεις κύριοι υποψήφιοι ανοίγουν τα τελευταία τους χαρτιά σε μια εφ' όλης της ύλης τηλεμαχία, απαντούν για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

Δείτε ζωντανά το debate εδώ.

Τη συζήτηση συντονίζει ο Αντρέας Κημήτρης και θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Η δημοσιογραφική ομάδα του ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις θέσεις και «αντιθέσεις» των υποψηφίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.