Μανούλα μονογονιός δυο παιδιών στην Κύπρο: «Είναι κρυάδα...Δεν έχω ούτε τρόφιμα»

Μανούλα μονογονιός δυο παιδιών στην Κύπρο: «Είναι κρυάδα...Δεν έχω ούτε τρόφιμα»

Για ακόμα μια φορά εθελοντές προσπαθούν να καλύψουν ανάγκες οικογενειών που ζουν στο όριο της φτώχειας.

Μια τέτοια περίπτωση, είναι και αυτή που δημοσίευσε η εθελοντική ομάδα "For a better world" με μητέρα μονογονιό με δύο παιδιά η οποία δεν μπορεί να καλύψει την βασικότερη ανάγκη επιβίωσης που είναι το φαγητό.

« Έχει 3 μέρες δεν έχω γκάζι για να βράζουν τα μωρά και είναι κρυάδα πολλά Δεν έχω ούτε τρόφιμα... ...Ντρεπόμουν να σου πω αλλά δεν έχω επιλογή», ήταν μερικά από τα λόγια της μητέρας.

Δείτε την ανάρτηση:

Άμεσα οι εθελοντές ενεργοποιήθηκαν για να καλύψουν τις ανάγκες της οικογένειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης - Φωτογραφίες

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE