Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του μωρού τους! Φώτο

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του μωρού τους! Φώτο

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημλητρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς στις αρχές του χρόνου. Οι δυο τους μάλιστα ανεβάζουν συχνά στιγμιότυπα με το νεογέννητο μωρό τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day βρήκαν και τον νονό του μωρού τους. Πρόκειται για τον Γιώργο Μανίκα, μοντέλο και πολύ καλό φίλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου. O ίδιος έχει έναν γιο από τον γάμο του με την Έλλη Γελεβεσάκη.

Ο 10χρονος Άγγελος Ιωάννης είναι η μεγάλη του αδυναμία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE