Αυτούς ψάχνουν για κλοπή από οικία - Δείτε φωτογραφίες

Αυτούς ψάχνουν για κλοπή από οικία - Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά το αδίκημα της κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκε στις 25/01/2023 στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία αναζητεί δύο άγνωστους άντρες.

Φωτογραφίες των αναζητούμενων προσώπων δίνονται στη δημοσιότητα, για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των εν λόγω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE