Αυτούς ψάχνουν για κλοπή από οικία - Δείτε φωτογραφίες

Αυτούς ψάχνουν για κλοπή από οικία - Δείτε φωτογραφίες

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά το αδίκημα της κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκε στις 25/01/2023 στην επαρχία Λεμεσού, η Αστυνομία αναζητεί δύο άγνωστους άντρες.

Φωτογραφίες των αναζητούμενων προσώπων δίνονται στη δημοσιότητα, για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των εν λόγω προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Προεδρικές 2028: Η κυβέρνηση απαντά στην κριτική για «προεκλογική» ατζέντα

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 αρχίζουν να αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο χώρο στην πολιτική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι απομένει σημαντικό χρονικό διάστημα μέχρι την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE