LIFESTYLE

Χαμός στο Instagram με την Κλέλια Ανδριολάτου - Κατεβαίνει τα σκαλιά με εξώπλατη τουαλέτα και ανάβει «φωτιές»

Χαμός στο Instagram με την Κλέλια Ανδριολάτου - Κατεβαίνει τα σκαλιά με εξώπλατη τουαλέτα και ανάβει «φωτιές»

Το όνομα της Κλέλιας Ανδριολάτου βρίσκεται στο προσκήνιο τους τελευταίους μήνες λόγω του Maestro, της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβλήθηκε στο Mega και πλέον είναι διαθέσιμη και στo Netflix.

Η μούσα του σκηνοθέτη έχει γίνει μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού και οι αναρτήσεις της στα social media αποσπούν εκατοντάδες χιλιάδες likes.

Στην τελευταία της δημοσίευση στο Instagram,η 26χρονη έκανε τους followers της να παραμιλούν. Συγκεκριμένα, φόρεσε μία εξώπλατη μαύρη τουαλέτα και κατέβηκε μερικά σκαλιά για να ποζάρει στο τέλος με τα χέρια ψηλά και να προκαλέσει χαμό. «Loading…», έγραψε στη λεζάντα και οι θαυμαστές της έσπευσαν να δείξουν την αγάπη τους.

Η ανάρτησή της

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Klelia Andriolatou (@klelia_andriolatou)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Χαμογέλα και Πάλι!» η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και για την συμμετοχή της στο «Maestro».

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε, όμως είχα την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο. Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ σε αυτές τις δύο δυνάμεις να είμαι προσγειωμένη και προχωράω», είπε αρχικά η Κλέλια Ανδριολάτου.

Για τα γυρίσματα του Maestro ανέφερε πως, «η αλήθεια είναι ότι όταν έφτασα στους Παξούς άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω. Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και ιστορίες στην πλατεία, και με ερώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί. Όλοι οι συντελεστές του Maestro είναι τόσο σπουδαίοι, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας. Μπορεί να είναι μία δύσκολη σκηνή, έχω ρωτήσει την Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω σε αυτή τη σκηνή. Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας».

Μεταξύ άλλων η Κλέλια Ανδριολάτου αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το γεγονός ότι έλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Maestro όντας η μούσα του.

«Δεν το φανταζόμουν αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Όταν τελείωσα τη σχολή να βρω δουλειά, ήραν υπέροχο αυτό. Με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή και είχε περιγράψει σε κάποιους δασκάλους μου τι περίπου ψάχνει και κάποιος του είπε για μένα και έτσι με έψαξε στο ίνσταγκραμ, είδε τη «φάτσα» μου, κι μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top