Κεραυνός «έριξε» σταθερή τηλεφωνία και διαδίκτυο στη Λάρνακα - Άρχισε η σταδιακή επαναφορά

Κεραυνός «έριξε» σταθερή τηλεφωνία και διαδίκτυο στη Λάρνακα - Άρχισε η σταδιακή επαναφορά

«Έπεσαν» υπηρεσίες της Cyta στη Λάρνακα μετά από κεραυνό που έπεσε γύρω στις 14:30 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, επηρεάστηκαν οι υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και τηλεόρασης σε μεγάλο αριθμό υποστατικών.

Όπως πληροφορήθηκε το ThemaOnline από τον εκπρόσωπο Τύπου της Cyta Λευτέρη Χρίστου, τα συνεργεία της Αρχής ανταποκρίθηκαν άμεσα και ήδη άρχισε η σταδιακή επαναφορά των υπηρεσιών.

«Θα πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να επανέλθουν οι υπηρεσίες σε όλα τα υποστατικά και συστήνουμε υπομονή», σημείωσε ο κ. Χρίστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE