Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Ο Μπλίνκεν δεν ήθελε το περιστατικό αυτό να κυριαρχήσει στις συναντήσεις του με Κινέζους αξιωματούχους, ανέφερε το ABC News, επικαλούμενο έναν Αμερικανό αξιωματούχο, που δεν κατονομάζεται. Το Bloomberg ανέφερε επίσης ότι το ταξίδι θα αναβληθεί.
Παράλληλα, ο Καναδάς κάλεσε τον πρεσβευτή της Κίνας μετά τον εντοπισμό ενός κατασκοπευτικού μπαλονιού που πετούσε σε μεγάλο υψόμετρο στον εναέριο χώρο της Βόρειας Αμερικής σύμφωνα με την Οτάβα, δήλωσε εκπρόσωπος του καναδικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Θα συνεχίσουμε να εκφράζουμε με σθένος τη θέση μας στους Κινέζους αξιωματούχους μέσω πολλαπλών διαύλων», είπε ο εκπρόσωπος σε δήλωση που εστάλη μέσω email.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις