ΕΛΛΑΔΑ

Κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του Μάριου Τουρούτσικα - «Ήθελε να πεθάνει στον αέρα»

Κατάθεση ψυχής από τη μητέρα του Μάριου Τουρούτσικα - «Ήθελε να πεθάνει στον αέρα»

Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω» λέει η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στη συντριβή του Phantom F4, στην Ανδραβίδα.

Σε μια εξομολόγηση ψυχής, η μητέρα του Μάριου-Μιχαήλ, λέει στο Star: «Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στεναχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου».

Όπως αναφέρει, από μικρό παιδί ένα πράγμα ζητούσε μόνο από τη μανά του. «Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα. Μου λείπει. Πολύ. Και είμαι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός θα μου λείπει περισσότερο. Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου».

Μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον....Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω» δηλώνει η μητέρα του Μάριου, αναφερόμενη σε όλες τις μητέρες που έχουν ζήσει τον ίδιο πόνο.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top