Ηλικιωμένος στην Ελλάδα χορεύει με «Πι» τον ζωναράδικο και αποθεώνεται - Δείτε βίντεο

Ηλικιωμένος στην Ελλάδα χορεύει με «Πι» τον ζωναράδικο και αποθεώνεται - Δείτε βίντεο

Οταν το λέει η καρδιά σου και το θέλει η ψυχή σου δεν υπολογίζεις ούτε την ηλικία, ούτε προβλήματα υγείας όσο σοβαρά κι’ αν είναι.

Σηκώνεσαι και χορεύεις τους ρυθμούς της νιότης σου και όχι μόνο, χρησιμοποιώντας ακόμα και περιπατητήρα, το γνωστό «Πι».

Συγκίνησε, χειροκροτήθηκε, αποθεώθηκε το ζευγάρι των ηλικιωμένων που χόρεψε θρακιώτικους σκοπούς (φωτογραφία, επάνω, και βίντεο, κάτω) στην κοπή της πίτας του Σταυρίδειου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων «Ο Αγιος Κυπριανός» της μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Ο άνδρας, μάλιστα, παρ’ ότι χρησιμοποιεί περιπατητήρα όχι μόνο χόρεψε μ’ όλη την καρδιά και την ψυχή του, αλλά χτύπησε και το πόδι σέρνοντας τον χορό, με την παραδοσιακή ορχήστρα να παίζει τον ζωναράδικο.

Μακάρι το κουράγιο, την καρδιά, την ψυχή και την διάθεσή τους να έχουμε όλοι μας. Να είναι γεροί, υγιείς, παράδειγμα προς μίμηση.

«Να είναι πάντα γεροί»

Το βίντεο που ακολουθεί με το αξιοθαύμαστο ζευγάρι αναρτήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Εβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο Facebook, ο οποίος έγραψε στη λεζάντα:

«Συγκίνησε και χειροκροτήθηκε χθες το ζευγάρι των ηλικιωμένων που χόρεψαν θρακιώτικα στην κοπή πίτας του Σταυρίδειου Εκκλησιαστικού Ίδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων “Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ” της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως. Να είναι πάντα γεροί και να μας εμπνέουν!»

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE