Στιγμές τρόμου για γυναίκα – Μπήκαν στο σπίτι της ασκώντας βία και απειλές

Στιγμές τρόμου για γυναίκα – Μπήκαν στο σπίτι της ασκώντας βία και απειλές

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισόδου, απόπειρας ληστείας, απαίτησης περιουσίας με απειλές καθώς και επίθεσης με πρόσκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 26 και 25 ετών.

Συγκεκριμένα, στις 30 Ιανουαρίου, 2023 είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία από γυναίκα κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου ότι, την ίδια ημέρα άγνωστα της πρόσωπα είχαν εισέλθει παράνομα στην οικία της και ασκώντας βία και απειλές της ζήτησαν όπως τους δώσει χρήματα και κοσμήματα. Η παραπονούμενη αρνήθηκε, ενώ οι δράστες έψαξαν την οικία και αφού δεν εντόπισαν οτιδήποτε εγκατέλειψαν το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά τη διερεύνησης της υπόθεσης και στη βάση αξιολόγησης στοιχείων, τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν χθες το απόγευμα και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στη σύλληψη των πιο πάνω προσώπων τα οποία και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE