Ο σωστός τρόπος για να ψηφίσετε στις εκλογές - Μόνο με «Χ», «+» και «√» - Δείτε βίντεο με οδηγίες

Ο σωστός τρόπος για να ψηφίσετε στις εκλογές - Μόνο με «Χ», «+» και «√» - Δείτε βίντεο με οδηγίες

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών, με ανακοίνωση του, υπενθυμίζει ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες της εκλογικής νομοθεσίας, τα μόνα καθορισμένα σημεία, με τα οποία μπορούν οι εκλογείς να ψηφίσουν, είναι το «Χ», το «+», και το «√».

Οι εκλογείς θα πρέπει να ψηφίσουν σημειώνοντας ένα από τα καθορισμένα σημεία, μέσα στο μεγάλο ορθογώνιο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία του/της υποψηφίου/ας της προτίμησής τους, αφού αποσυρθούν στον θάλαμο ψηφοφορίας.

Σε περίπτωση που ο/η εκλογέας σημειώσει οποιοδήποτε άλλο σημείο ή γράμμα με το οποίο είναι δυνατόν να εξακριβωθεί η ταυτότητά του/της, το ψηφοδέλτιο θα είναι άκυρο.

Αν ο/η εκλογέας ψηφίσει σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του ψηφοδελτίου, εκτός από το ορθογώνιο που βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία του/της υποψηφίου/ας της προτίμησής του/της, το ψηφοδέλτιο θα είναι επίσης άκυρο.

Δείτε βίντεο με οδηγίες για τον ορθό τρόπο ψηφοφορίας:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE