«Τρόμος» στην Κωνσταντινούπολη: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς - Ένας νεκρός, 5 τραυματίες - Δείτε βίντεο

«Τρόμος» στην Κωνσταντινούπολη: Λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς - Ένας νεκρός, 5 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Σοβαρό δυστύχημα σημειώθηκε την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη, όταν οδηγός λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος στη στάση με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε άνθρωποι.

Από τους τραυματίες, ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, η αστυνομία συνέλαβε τον οδηγό , όμως η αιτία του δυστυχήματος δεν είναι γνωστή.

Σε βίντεο, πάντως, φαίνεται ο οδηγός να κινείται στην αριστερή λωρίδα, πλησιάζει τη στάση του λεωφορείου χωρίς να χαμηλώνει ταχύτητα ώσπου χάνει πλήρως τον έλεγχο και «θερίζει» τον κόσμο που βρίσκεται στη στάση και ένα όχημα. Το λεωφορείο τελικά σταματάει, περίπου 20 μέτρα μετά.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE