ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα «σκαριά» δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στη νεκρή ζώνη - Σε εξέλιξη η προμελέτη

Στα «σκαριά» δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στη νεκρή ζώνη - Σε εξέλιξη η προμελέτη

Σε εξέλιξη βρίσκεται διαδικασία εκπόνησης προμελέτης για τη δημιουργία φωτοβολταϊκού πάρκου στη νεκρή ζώνη, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Ερωτηθείς σχετικά με ανακοίνωση της τουρκοκυπριακής πλευράς την Παρασκευή αναφορικά με την επίτευξη συμφωνίας για την έναρξη εκπόνησης προμελέτης για την κατασκευή ενός φωτοβολταϊκού πάρκου 30/50 MW στη νεκρή ζώνη, ο κ. Πελεκάνος ανέφερε πως η διαδικασία εκπόνησης προμελέτης προέκυψε ύστερα από διαβουλεύσεις της ε/κ και της τ/κ πλευράς με τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προσέθεσε πως η εκπόνηση της προμελέτης βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, συμπληρώνοντας πως μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα είναι δυνατός ο προσδιορισμός των επόμενων βημάτων.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top