Πήγαν όλοι Τρόοδος και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο - Επί ποδός η Αστυνομια

Πήγαν όλοι Τρόοδος και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο - Επί ποδός η Αστυνομια

Εκδρομείς που πήγαν στο Τρόοδος προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο, σύμφωνα με την Αστυνομια.

Συγκεκριμένα, λόγω της πολύ αυξημένης τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στην περιοχή Τροόδους, η πρόσβαση των οχημάτων που μεταβαίνουν στην περιοχή γίνεται ελεγχόμενα από μέλη της Αστυνομίας, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης, τη διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια, αλλά για τον περιορισμό του συγχρωτισμού που παρατηρείται στην περιοχή.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE