Πήγαν όλοι Τρόοδος και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο - Επί ποδός η Αστυνομια

Πήγαν όλοι Τρόοδος και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο - Επί ποδός η Αστυνομια

Εκδρομείς που πήγαν στο Τρόοδος προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο, σύμφωνα με την Αστυνομια.

Συγκεκριμένα, λόγω της πολύ αυξημένης τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στην περιοχή Τροόδους, η πρόσβαση των οχημάτων που μεταβαίνουν στην περιοχή γίνεται ελεγχόμενα από μέλη της Αστυνομίας, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης, τη διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια, αλλά για τον περιορισμό του συγχρωτισμού που παρατηρείται στην περιοχή.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE