Πήγαν όλοι Τρόοδος και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο - Επί ποδός η Αστυνομια

Πήγαν όλοι Τρόοδος και προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο - Επί ποδός η Αστυνομια

Εκδρομείς που πήγαν στο Τρόοδος προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο, σύμφωνα με την Αστυνομια.

Συγκεκριμένα, λόγω της πολύ αυξημένης τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στην περιοχή Τροόδους, η πρόσβαση των οχημάτων που μεταβαίνουν στην περιοχή γίνεται ελεγχόμενα από μέλη της Αστυνομίας, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης, τη διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια, αλλά για τον περιορισμό του συγχρωτισμού που παρατηρείται στην περιοχή.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί προτρέπονται να είναι υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE