Έκκληση στον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές απηύθυνε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Έκκληση στον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές απηύθυνε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Έκκληση στον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στον Α γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, απηύθυνε από τη Λάρνακα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Σε δηλώσεις στη Λάρνακα ο κ. Στεφάνου είπε πως «τα κόμματα, οι υποψήφιοι και τα επιτελεία έκαναν την προεκλογική τους, είπαν τα πάντα και οι πολίτες άκουσαν και είδαν το τι λέει ο καθένας. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών» είπε και πρόσθεσε πως «είθισται να λέγεται ότι οι εκλογές είναι η γιορτή, το πανηγύρι της Δημοκρατίας».

Καλώ, συνέχισε «τον κόσμο αύριο η γιορτή να είναι καλή, με την έννοια μαζικά να συμμετέχει στις εκλογές, να ασκήσει το δικαίωμα της ψήφου, γιατί είναι μέσω αυτού του δικαιώματος που ο καθένας αποφασίζει για το τι θέλει και για τι τον επηρεάζει».

Επομένως, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ «αύριο όλοι να αξιοποιήσουν τις εκλογές και με τη ψήφο τους να αποφασίσουν για την τύχη τους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέφανος Στεφάνου στο «T»: «Το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να κυβερνήσει»-« Πρώτος στόχος είναι να βγούμε ακόμα πιο ισχυροί στις βουλευτικές εκλογές»

Στέφανος Στεφάνου στο «T»: «Το ΑΚΕΛ είναι έτοιμο να κυβερνήσει»-« Πρώτος στόχος είναι να βγούμε ακόμα πιο ισχυροί στις βουλευτικές εκλογές»

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναλύει τις θέσεις του κόμματός του, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026 και τον στόχο που θέτει για ένα πιο ισχυρό ΑΚΕΛ.

BEST OF TOTHEMAONLINE