Έκκληση στον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές απηύθυνε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Έκκληση στον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στις εκλογές απηύθυνε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Έκκληση στον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στον Α γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, απηύθυνε από τη Λάρνακα ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Σε δηλώσεις στη Λάρνακα ο κ. Στεφάνου είπε πως «τα κόμματα, οι υποψήφιοι και τα επιτελεία έκαναν την προεκλογική τους, είπαν τα πάντα και οι πολίτες άκουσαν και είδαν το τι λέει ο καθένας. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών» είπε και πρόσθεσε πως «είθισται να λέγεται ότι οι εκλογές είναι η γιορτή, το πανηγύρι της Δημοκρατίας».

Καλώ, συνέχισε «τον κόσμο αύριο η γιορτή να είναι καλή, με την έννοια μαζικά να συμμετέχει στις εκλογές, να ασκήσει το δικαίωμα της ψήφου, γιατί είναι μέσω αυτού του δικαιώματος που ο καθένας αποφασίζει για το τι θέλει και για τι τον επηρεάζει».

Επομένως, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ «αύριο όλοι να αξιοποιήσουν τις εκλογές και με τη ψήφο τους να αποφασίσουν για την τύχη τους».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.