Τραγωδία στη Λεμεσό - «Έσβησε» 39χρονη την ώρα που έτρωγε

Τραγωδία στη Λεμεσό - «Έσβησε» 39χρονη την ώρα που έτρωγε

Τραγικό θάνατο βρήκε 39χρονη γυναίκα στη Λεμεσό, αφού «έσβησε» ξαφνικά.

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια κατάποσης φαγητού χθες (4/2).

Έπειτα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE