ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Μαυρογιάννης: «Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού μας» - «Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας»

Α. Μαυρογιάννης: «Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού μας» - «Σήμερα είναι γιορτή της Δημοκρατίας»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο ανεξάρτητος υποψήφιος, Ανδρέας Μαυρογιάννης, συνοδευόμενος από την κόρη του και μέλη του Εκλογικού του Επιτελείου.

Αμέσως μετά, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο κ. Μαυρογιάννης ανέφερε τα εξής: «Ως ενεργός πολίτης άσκησα σήμερα το εκλογικό μου δικαίωμα εδώ στην Αγλαντζιά. Σήμερα είναι η γιορτή της Δημοκρατίας, σήμερα είναι η μέρα που οι πολίτες θα κάνουν τις επιλογές τους. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού μας, έχω εμπιστοσύνη πως με την ψήφο τους και τη συμμετοχή τους θα οδηγήσουν τον τόπο μας σε καλύτερες μέρες. Εύχομαι κάθε καλό σε όλες και σε όλους. Καλή ψήφο και θα τα πούμε το βράδυ».

Ερωτηθείς τι είναι αυτό που κρατά από αυτή την προεκλογική εκστρατεία, ο κ. Μαυρογιάννης είπε: «Αυτό ακριβώς, την επαφή με τον κόσμο, τη συγκίνηση των ανθρώπινων σχέσεων, το να ακούω τα ζητήματα και τα προβλήματα του κόσμου. Μία απίστευτη επάνοδος των ανθρώπων μας στις αξίες μας, στη φιλοξενία, στο φιλότιμο, στον σεβασμό, στο να πιστεύουμε ο ένας στον λόγο του άλλου. Γι’ αυτό ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα και πρέπει όλοι να καταλαβαίνουμε ότι έχουμε τεράστια υποχρέωση προς τους εκτοπισμένους μας, προς την τρίτη ηλικία, τους νέους μας, σε όλα τα παιδιά του Θεού που πρέπει να έχουν ‘παπούτσια που ταξιδεύουν’, όπως λέει το τραγούδι της Τανίτα Τικαράμ».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top