Μπούκαραν σε υποστατικό στη Λευκωσία - Απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο και πήραν λεφτά από το ταμείο

Μπούκαραν σε υποστατικό στη Λευκωσία - Απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο και πήραν λεφτά από το ταμείο

Υπόθεση ένοπλης ληστείας διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, γύρω στις 11 χθες βράδυ, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, δύο άγνωστα πρόσωπα εισήλθαν σε υποστατικό στη Λευκωσία και υπό την απειλή πιστολιού απέσπασαν χρηματικό ποσό από το ταμείο.

Εκείνη τη στιγμή, εντός του υποστατικού βρισκόταν ένας υπάλληλος. Οι δύο δράστες περιγράφονται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70-1.75μ. περίπου και φορούσαν κράνη μοτοσικλέτας, γάντια και μαύρα ρούχα. Ο ένας εξ αυτών, φορούσε κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE