Πολίτης παραβίασε τον κανόνα - Φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο του

Πολίτης παραβίασε τον κανόνα - Φωτογράφισε το ψηφοδέλτιο του

Καταγγελία έγινε στα Γραφεία της Εφόρου της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου για περιστατικό που συνέβη στο εκλογικό κέντρο της Δρύμου και αφορά φωτογράφιση ψηφοδελτίου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Λάμπρου ανέφερε πως σύμφωνα με την καταγγελία ψηφοφόρος μετέβη στο εκλογικό κέντρο της Δρύμου, άφησε το κινητό του τηλέφωνο έξω από το εκλογικό κέντρο και είχε δεύτερο κινητό κρυμμένο πάνω του.  Ακολούθως έγινε αντιληπτός να φωτογραφίζει το ψηφοδέλτιο με το δεύτερο κινητό που κατείχε.

Δείτε εδώ live όλες τις εξελίξεις 

Έχει παρέμβη ο προεδρεύων του εκλογικού κέντρου με την Αστυνομία και αυτή την στιγμή ανακρίνεται.

Του περιστατικού, είπε η κ. Λάμπρου, επιλαμβάνεται η Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα πως θεωρείται ποινικό αδίκημα η φωτογράφιση του ψηφοδελτίου αφού παραβιάζεται η μυστικότητα της ψήφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE