Ελλάδα: Βρήκε το αυτοκίνητο του χωρίς... λάστιχα: «Νοικοκυρεμένοι κλέφτες, έβαλαν και τουβλάκια, το έκαναν σαύρα» - Δείτε βίντεο

Ελλάδα: Βρήκε το αυτοκίνητο του χωρίς... λάστιχα: «Νοικοκυρεμένοι κλέφτες, έβαλαν και τουβλάκια, το έκαναν σαύρα» - Δείτε βίντεο

Οι σπείρα που κλέβει ζαντολάστιχα «χτύπησε» ξανά σε κάποιες περιοχές της Αττικής.

Αρκετοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων αντικρίζουν τα οχήματά τους χωρίς τα λάστιχα, ωστόσο ένας εξ’ αυτών το αντιμετώπισε με χιούμορ κάνοντας ένα βίντεο στο TikTok. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου τράβηξε σε βίντεο το όχημα του χωρίς τα λάστιχα αλλά επεσήμανε ότι του έβαλα τούβλα από κάτω ώστε να μην γίνει και ζημιά.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Καλημέρα στα παιδιά, καλημέρα, ξύπνησα το πρωί και είδα αυτό το πράγμα. Τι ωραίο. Εντάξει είναι νοικοκυρεμένοι έτσι; Μου τα έκλεψαν όμορφα, δηλαδή μου έβαλαν και τουβλάκια. Μπράβο στα παιδιά, μπράβο. Έκαναν το αμάξι σαύρα. Κάλεσα άμεση δράση τώρα, έχουν αφήσει κάτι σημάδια, κάτι χεριές. Μακάρι να βρεθούν αποτυπώματα. Εντάξει δεν πειράζει, ασφαλισμένο είναι το αμάξι. Ωραίο είναι, αγωνιστικό».

 Δείτε βίντεο:

@erion5001

 

♬ πρωτότυπος ήχος - Erion5001

 ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.