Τελική «μάχη» μηνυμάτων από Επιτελεία - Καταγγελίες στην Επ. Δεδομένων για sms

Τελική «μάχη» μηνυμάτων από Επιτελεία - Καταγγελίες στην Επ. Δεδομένων για sms

Μηνύματα sms κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από συγκεκριμένα επιτελεία που τρέχουν να περισώσουν ότι σώζεται μέχρι το κλείσιμο της κάλπης.

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπήρξαν καταγγελίες για μηνύματα προς τους ψηφοφόρους από οποιοδήποτε επιτελείο, ο Γενικός Έφορος Εκλογών είπε ότι έχουν γίνει κάποιες αναφορές, αλλά για τα θέματα αυτά, όπως εξήγησε, αρμοδιότητα έχει η Επίτροπος Προσωπικών Δεδομένων.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο αριθμός καταγγελιών πριν το μεσημέρι ήταν πολύ μικρός και μετά το μεσημέρι αυξήθηκε εκθετικά, δήλωσε στο ThemaOnline η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Ειρήνη Λοϊζίδου.

Σύμφωνα με την Επίτροπο υπάρχουν καταγγελίες τόσο για μηνύματα όσο και για κλήσεις.

«Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν πρόκειται από Επιτελεία ή μέλη κομμάτων» τόνισε ενώ υπέδειξε ότι κάποιες από τις καταγγελίες αφορούν και για δημοσκοπήσεις και exit polls.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE