Τραγωδία στην Πάτρα : Πέθανε 5,5 μηνών κοριτσάκι, οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Τραγωδία στην Πάτρα : Πέθανε 5,5 μηνών κοριτσάκι, οι γονείς δωρίζουν τα όργανά του

Ένα κοριτσάκι μόλις 5,5 μηνών από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο Νοσοκομείο Ρίου. Το κοριτσάκι νοσηλευόταν στην ΜΕΘ Παίδων του Ρίου με κορωνοϊό και εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού πήραν την γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους, σώζοντας έτσι άλλες ζωές. Η άδεια δόθηκε και από το πρωί σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία αφαίρεσης οργάνων.

Έτσι, έγιναν τα απαραίτητα τεστ και όπως σημείωσε μιλώντας στο pelop.gr o διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, η διαδικασία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποια από τα όργανα του μικρού κοριτσιού θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να βρουν άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE