Συγκινούν οι απόδημοι στη Βρετανία - «Αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί»

Συγκινούν οι απόδημοι στη Βρετανία - «Αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί»

Εκατοντάδες απόδημοι προσήλθαν στο κοινοτικό εκλογικό κέντρο στο Λονδίνο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η κ. Μαρίνα Ισκάγια δήλωσε είναι σημαντικό γιατί αν και ζούμε 50 και χρόνια στο Λονδίνο αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί, να ενωθεί και το κυριότερο Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι ενωμένοι μαζί.

Ο κ. Γεώργιος Πελετιές είπε θέλουμε να ενωθεί η Κύπρος, να πάμε πίσω στα χωριά μας.

Η κ. Τούλα Χρίστου είπε πως πρέπει ο νέος Πρόεδρος να λύσει το Κυπριακό, να στηρίξει την οικονομία και οι νέοι να βρουν δουλειά, γιατί σπουδάζουν και γυρίζουν τις χώρες για να βρουν δουλειά.

Ο κ. Στέλιος Χριστοδούλου είπε πως ψηφίζω γιατί αγαπώ την πατρίδα μου και πρέπει να βγει ο πιο άξιος.

Δείτε βίντεο εδώ από δηλώσεις αποδήμων στην «Παροικιακή»

 

 

 Με πληροφορίες από «Παροικιακή»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να διαβάλλει το ήθος και την ακεραιότητά μας»

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE