Συγκινούν οι απόδημοι στη Βρετανία - «Αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί»

Συγκινούν οι απόδημοι στη Βρετανία - «Αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί»

Εκατοντάδες απόδημοι προσήλθαν στο κοινοτικό εκλογικό κέντρο στο Λονδίνο για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η κ. Μαρίνα Ισκάγια δήλωσε είναι σημαντικό γιατί αν και ζούμε 50 και χρόνια στο Λονδίνο αγωνιζόμαστε για την Κύπρο μας και θέλουμε να ελευθερωθεί, να ενωθεί και το κυριότερο Ελληνοκύπριοι, Τουρκοκύπριοι ενωμένοι μαζί.

Ο κ. Γεώργιος Πελετιές είπε θέλουμε να ενωθεί η Κύπρος, να πάμε πίσω στα χωριά μας.

Η κ. Τούλα Χρίστου είπε πως πρέπει ο νέος Πρόεδρος να λύσει το Κυπριακό, να στηρίξει την οικονομία και οι νέοι να βρουν δουλειά, γιατί σπουδάζουν και γυρίζουν τις χώρες για να βρουν δουλειά.

Ο κ. Στέλιος Χριστοδούλου είπε πως ψηφίζω γιατί αγαπώ την πατρίδα μου και πρέπει να βγει ο πιο άξιος.

Δείτε βίντεο εδώ από δηλώσεις αποδήμων στην «Παροικιακή»

 

 

 Με πληροφορίες από «Παροικιακή»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Κυπριακό: Έντονο διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει των επόμενων κινήσεων - Οι επαφές που μπορεί να κρίνουν τις εξελίξεις

Οι εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό, οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διπλωματικό επίπεδο και η σύλληψη 53χρονης Λιθουανής κτηματομεσίτριας στη Γαλλία με ευρωπαϊκό ένταλμα της Κυπριακής Δημοκρατίας για υπόθεση σφετερισμού ελληνοκυπριακών περιουσιών, προκαλούν έντονες αντιδράσεις στα κατεχόμενα.