Ryanair: Βάζει τέλος στα πολύ φθηνά εισιτήρια - Πόσο θα αυξηθούν

Ryanair: Βάζει τέλος στα πολύ φθηνά εισιτήρια - Πόσο θα αυξηθούν

Απότομη αλλαγή από τον CEO της Ryanair, Έντι Γουίλσον, αναφορικά με τις πτήσεις χαμηλού κόστους.

Αν και τον περασμένο Αύγουστο είχε καθησυχάσει ότι η αεροπορική εταιρεία θα συνέχιζε να πουλάει θέσεις με κόστος «9,99 ή 19,99 ευρώ», σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα η Corriere di Torino φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη.

Και έτσι, έξι μήνες μετά την προηγούμενη δήλωση, ορίζει το τέλος της περιόδου «υπερχαμηλού κόστους τουλάχιστον για εισιτήρια στα 9,99 ευρώ». Εξηγώντας ότι, αν και παραμένει «η αεροπορική εταιρεία με τις χαμηλότερες τιμές και με τις περισσότερες συνδέσεις μεταξύ ευρωπαϊκών πόλεων», υπογραμμίζει πως οι «σούπερ προσφορές σήμερα, την εποχή των ακριβών καυσίμων και μετά την πανδημία, είναι δύσκολο να διατηρηθούν». Ωστόσο, προβλέπει «πολύ μικρές αυξήσεις: από 40 σε 50 ευρώ ανά δρομολόγιο και μόνο εντός 3 ετών».

Συνεχίζει εξηγώντας τα σχέδια της εταιρείας στο εγγύς μέλλον: «Το πρόβλημά μας σήμερα είναι να αγοράσουμε περισσότερα αεροπλάνα, αλλά χρειάζεται χρόνος. Αναμένουμε 50 για το καλοκαίρι και 131 τα επόμενα χρόνια. Μεγαλώνουμε με ένα εναλλακτικό επιχειρηματικό μοντέλο που έχει γίνει κυρίαρχο στην Ευρώπη σήμερα. Και έχει γίνει έτσι γιατί ο κόσμος θέλει να ταξιδεύει πολύ και φθηνά. Γιατί οι μεταφορές είναι δημοκρατικό γεγονός και πρέπει να προστατεύονται».

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE