Στέλιος Ρόκκος: Επέστρεψε στην πίστα μετά από έφραγμα - «Σας ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ ξέρετε τι εννοώ»

Στέλιος Ρόκκος: Επέστρεψε στην πίστα μετά από έφραγμα - «Σας ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ ξέρετε τι εννοώ»

Στην πίστα επέστρεψε μετά την περιπέτεια υγείας που είχε ο Στέλιος Ρόκκος. Ο τραγουδιστής το βράδυ του Σαββάτου (4/2) γύρισε ξανά στην Πύλη Αξιού όπου εμφανίζεται μαζί με τη Λένα Ζευγαρά.

Ο Στέλιος Ρόκκος χαιρέτησε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρο λέγοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ ξέρετε τι εννοώ. Σας εύχομαι να περάσετε ένα πολύ ωραίο βράδυ και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

Ο τραγουδιστής στις 14 Ιανουαρίου αισθάνθηκε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με C-130 από τη Λήμνο στην Αθήνα όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη έμφραγμα.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε την Πέμπτη πως ενημερώθηκε στις Βρυξέλλες από τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε σχέση με τη συνομιλία που αυτός είχε για το Κυπριακό με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός πως ο κ. Μακρόν επεσήμανε ότι η ουσιαστική πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις περνά μέσα από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE