«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

Δύσκολη περίοδο διανύουν τα κυπριακά νοικοκυριά με τις αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και διάφορα προϊόντα να μην έχουν τελειωμό.

«Βραχνάς» έχει καταντήσει η ακρίβεια, με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς του ρεύματος να αποτελούν ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κυρία Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία μας ενημέρωσε πως «έχουμε μια μικρή μείωση της τάξης του 1% με την καινούρια καταμέτρηση που έγινε»

«Η διαφορά δυστυχώς δεν θα είναι αισθητή στους λογαριασμούς», είπε συγκεκριμένα.

«Τον επόμενο μήνα υπολογίζουμε μεγαλύτερη μείωση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE