«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

Δύσκολη περίοδο διανύουν τα κυπριακά νοικοκυριά με τις αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και διάφορα προϊόντα να μην έχουν τελειωμό.

«Βραχνάς» έχει καταντήσει η ακρίβεια, με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς του ρεύματος να αποτελούν ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κυρία Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία μας ενημέρωσε πως «έχουμε μια μικρή μείωση της τάξης του 1% με την καινούρια καταμέτρηση που έγινε»

«Η διαφορά δυστυχώς δεν θα είναι αισθητή στους λογαριασμούς», είπε συγκεκριμένα.

«Τον επόμενο μήνα υπολογίζουμε μεγαλύτερη μείωση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE