«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

Δύσκολη περίοδο διανύουν τα κυπριακά νοικοκυριά με τις αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και διάφορα προϊόντα να μην έχουν τελειωμό.

«Βραχνάς» έχει καταντήσει η ακρίβεια, με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς του ρεύματος να αποτελούν ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κυρία Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία μας ενημέρωσε πως «έχουμε μια μικρή μείωση της τάξης του 1% με την καινούρια καταμέτρηση που έγινε»

«Η διαφορά δυστυχώς δεν θα είναι αισθητή στους λογαριασμούς», είπε συγκεκριμένα.

«Τον επόμενο μήνα υπολογίζουμε μεγαλύτερη μείωση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE