«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος – Μείωση με το…σταγονόμετρο – Τι να περιμένουμε τον επόμενο μήνα

Δύσκολη περίοδο διανύουν τα κυπριακά νοικοκυριά με τις αυξήσεις σε ρεύμα, καύσιμα και διάφορα προϊόντα να μην έχουν τελειωμό.

«Βραχνάς» έχει καταντήσει η ακρίβεια, με τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς του ρεύματος να αποτελούν ένα από τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το ThemaOnline, επικοινώνησε με την Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, κυρία Χριστίνα Παπαδοπούλου, η οποία μας ενημέρωσε πως «έχουμε μια μικρή μείωση της τάξης του 1% με την καινούρια καταμέτρηση που έγινε»

«Η διαφορά δυστυχώς δεν θα είναι αισθητή στους λογαριασμούς», είπε συγκεκριμένα.

«Τον επόμενο μήνα υπολογίζουμε μεγαλύτερη μείωση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE