Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα μετά από μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, τα μέλη της Υπηρεσίας ερεύνησαν διαμέρισμα στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς, όπου εντοπίστηκαν τα ναρκωτικά, η ακριβής ποσότητα των οποίων δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δυο πρόσωπα.

Στα 34 περίπου κιλά υπολογίζεται η ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκε. 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, μετά από πληροφορία, τα μέλη της ΥΚΑΝ ερεύνησαν διαμέρισμα και αποθήκη στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς, όπου εντόπισαν περίπου 34 κιλά κάνναβης και ρητίνης κάνναβης.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που βρίσκεται σε εξέλιξη έχουν συλληφθεί δυο πρόσωπα, «ένας 22χρονος και ένας 27χρονος», πρόσθεσε ο κ.Ανδρέου.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ