Ο κύβος ερρίφθη - Πάει με ψήφο κατά βούληση ο ΔΗΣΥ

Ο κύβος ερρίφθη - Πάει με ψήφο κατά βούληση ο ΔΗΣΥ

Κατά βούληση ψήφο, με τον ΔΗΣΥ στην αντιπολίτευση, αποφάσισε τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/2) ο ΔΗΣΥ.

Την πρόταση, η οποία εγκρίθηκε από την συντριπτική πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, ανέγνωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου μετά τις τοποθετήσεις μελών του Σώματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το κείμενο συμφωνήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πιο κάτω πως εξελίχθηκε η συζήτηση, καθώς και όλες οι επαφές και συναντήσεις ενόψει του β' γύρου των Προεδρικών Εκλογών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE