Άσπρο πέπλο «σκέπασε» την Κύπρο – Μαγευτικές εικόνες και βίντεο από διάφορες περιοχές

Άσπρο πέπλο «σκέπασε» την Κύπρο – Μαγευτικές εικόνες και βίντεο από διάφορες περιοχές

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών και το αποτέλεσμα…μαγικό.

Στα άσπρα «ντύθηκαν» πολλές περιοχές της Κύπρου χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα σε όλους όσοι έχουν την τύχη να βρίσκονται εκεί ή να πάνε μία μονοήμερη εκδρομή.

Στη σελίδα του Facebook «Καιρόφιλοι», εκτός από το Τρόοδος φαίνεται να είναι χιονισμένες και άλλες περιοχές όπως Μαχαιράς, Πεδουλάς, Παναγια, Αγρός, Πιτσιλιά, Καννάβια και Φοινί.

Δείτε τις αναρτήσεις:

 

Δείτε εδώ:

 

 

Δείτε εδώ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE