Άσπρο πέπλο «σκέπασε» την Κύπρο – Μαγευτικές εικόνες και βίντεο από διάφορες περιοχές

Άσπρο πέπλο «σκέπασε» την Κύπρο – Μαγευτικές εικόνες και βίντεο από διάφορες περιοχές

Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών και το αποτέλεσμα…μαγικό.

Στα άσπρα «ντύθηκαν» πολλές περιοχές της Κύπρου χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα σε όλους όσοι έχουν την τύχη να βρίσκονται εκεί ή να πάνε μία μονοήμερη εκδρομή.

Στη σελίδα του Facebook «Καιρόφιλοι», εκτός από το Τρόοδος φαίνεται να είναι χιονισμένες και άλλες περιοχές όπως Μαχαιράς, Πεδουλάς, Παναγια, Αγρός, Πιτσιλιά, Καννάβια και Φοινί.

Δείτε τις αναρτήσεις:

 

Δείτε εδώ:

 

 

Δείτε εδώ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE