Χειροπέδες σε δύο Ελληνοκύπριους στα κατεχόμενα - Πήγαν για ψάρεμα με ψαροτούφεκο

Χειροπέδες σε δύο Ελληνοκύπριους στα κατεχόμενα - Πήγαν για ψάρεμα με ψαροτούφεκο

Δύο Ελληνοκύπριους συνέλαβε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα με την κατηγορία της παράνομης αλιείας με χρήση ψαροτούφεκου, σύμφωνα με την «Κίπρις Πόστασι».

Ανακοίνωση της «αστυνομίας» αναφέρει ότι τα δύο άτομα ηλικίας 48 και 28 συνελήφθησαν στην κατεχόμενη θαλάσσια περιοχή Κώμη Κεπήρ και Δαυλού να ψαρεύουν με ψαροτούφεκο χωρίς την «άδεια» των «αρμόδιων υπηρεσιών».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.