ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος Κρις Λαζαρή

Απεβίωσε ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος Κρις Λαζαρή

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 3:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/7) στο σπίτι του στο Λονδίνο ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Κρις Λαζαρή.

Όπως μας ανέφεραν ο 69χρονος επιχειρηματίας ένιωσε εντόνους πόνους στην καρδία, καθώς τον τελευταίο καιρό ταλαιπωριόταν από διάφορα προβλήματα υγείας. 

Ο Κρις Λαζαρή, από τη Δωρά, έφυγε από τα 16 και πήγε στην Αγγλία με πέντε στερλίνες στην τσέπη και έπλενε πιάτα, έφτασε να θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Λονδίνο, με περιουσία που αποτιμάται κοντά στα δύο δις ευρώ και που τον φέρνει στην εξαιρετικά μικρή λίστα των Κύπριων δισεκατομμυριούχων. 

Ο γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας Chris Lazari που διάπρεπε στον τομέα των ακινήτων του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Η ιστορία του ξεκινά με ένα πεντόλιρο…

«Έφτασα στο Λονδίνο στα 16 μου χρόνια με 5 λίρες στη τσέπη αλλά με μια τεράστια όρεξη για δουλειά και δίψα για επιτυχία, σημείωσε. «Στα  20 μου, άρχισα να επενδύω στην αγορά μικρών ακινήτων στο Λονδίνο για να εξασφαλίσω το μέλλον της οικογένειας μου και, σιγά –σιγά, επενδύοντας τα κέρδη από τον οίκο μόδας που διατηρούσα, έκτισα το σημερινό μου πορτοφόλιο ακινήτων».

Ήμουνα πολύ φιλόδοξος αλλά και σκληρός δουλευτής και ήτανε αυτές οι δυό ιδιότητες μου, πιστεύω, μαζί με την αγάπη μου για τον τομέα ακινήτων, που με βοήθησαν να πετύχω, τόνισε.

Με ρωτούνε συχνά ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας μου. Και απαντώ –δεν είναι τυχαίο πως η λέξη «δουλειά» βρίσκεται πριν από τη λέξη «επιτυχία» στο λεξικό μας.

Η στρατηγική μου, εξήγησε, ήταν πάντα αυτή της απλότητας σε συνδυασμό με τον συνεχή έλεγχο και ανάμειξη μου.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top