Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία
Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του, το Γραφείο Επιτρόπου του Πολίτη στηρίζει την εκστρατεία αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία, που διεξάγει το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).
Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού ξεκίνησε σήμερα παγκύπριο έρανο με σκοπό τη στήριξη των σεισμόπληκτων σε Τουρκία και Συρία.
Οι εισφορές θα διατεθούν για κάλυψη των αναγκών, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές του κράτους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν πρόσθετα μέτρα και τρόπους συνδρομής του κράτους προς τους πληγέντες.
Αριθμοί Λογαριασμών ΠΣΣΕ:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
357015667368
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
105-11-137244-01
Στοιχεία Επικοινωνίας ΠΣΣΕ:
Τηλέφωνο: 22 514 786
Email: [email protected]
Το Γραφείο Επιτρόπου του Πολίτη, σε συντονισμό και συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και τις άλλες αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, θα ανακοινώσουν τις αμέσως επόμενες μέρες πρόσθετα μέτρα και τρόπους συνδρομής του κράτους προς τους πληγέντες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις