Θρήνος στα κατεχόμενα - Αυξάνεται ο αριθμός των τουρκοκύπριων που απεβίωσαν στο σεισμό

Θρήνος στα κατεχόμενα - Αυξάνεται ο αριθμός των τουρκοκύπριων που απεβίωσαν στο σεισμό

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία για την τουρκοκυπριακή κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Κίπρις Ποστασί», η Σεϊμά Κıοσέ και το βρέφος της έχασαν τη ζωή τους λόγω του σεισμού στην επαρχία Αντιόχειας της Τουρκίας.

H Κıοσέ καταγόταν από την κατεχόμενη Επτακώμη και προηγουμένως είχε διασωθεί με το βρέφος της από τα ερείπια του κτιρίου που βρισκόταν τη στιγμή του μεγάλου σεισμού. Η άτυχη μητέρα και το βρέφος υπέκυψαν στα τραύματα τους.

Νεκρός είναι ο 19χρονος Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής, Μεχμέτ Γκιουλέν. Σύμφωνα με την «Γιενί Ντουζέν» ο γεννημένος το 2004 ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στην Αντιόχεια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE