Θρήνος στα κατεχόμενα - Αυξάνεται ο αριθμός των τουρκοκύπριων που απεβίωσαν στο σεισμό

Θρήνος στα κατεχόμενα - Αυξάνεται ο αριθμός των τουρκοκύπριων που απεβίωσαν στο σεισμό

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία για την τουρκοκυπριακή κοινότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Κίπρις Ποστασί», η Σεϊμά Κıοσέ και το βρέφος της έχασαν τη ζωή τους λόγω του σεισμού στην επαρχία Αντιόχειας της Τουρκίας.

H Κıοσέ καταγόταν από την κατεχόμενη Επτακώμη και προηγουμένως είχε διασωθεί με το βρέφος της από τα ερείπια του κτιρίου που βρισκόταν τη στιγμή του μεγάλου σεισμού. Η άτυχη μητέρα και το βρέφος υπέκυψαν στα τραύματα τους.

Νεκρός είναι ο 19χρονος Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής, Μεχμέτ Γκιουλέν. Σύμφωνα με την «Γιενί Ντουζέν» ο γεννημένος το 2004 ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στην Αντιόχεια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE