ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισε η κρίσιμη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ – Αποφασίζει Χριστοδουλίδη ή ψήφο κατά βούληση

Άρχισε η κρίσιμη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ – Αποφασίζει Χριστοδουλίδη ή ψήφο κατά βούληση

Συνέρχεται αυτή την ώρα το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, προκειμένου να λάβει τις τελικές αποφάσεις ως προς τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα ενόψει του β’ γύρου των Προεδρικών Εκλογών.

Στη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου, η οποία πραγματοποιείται στην σκιά της ήττας που δέχθηκε το κόμμα και ο υποψήφιος του στις Εκλογές, επρόκειτο να παραστεί και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αλλά τελικά δεν θα το πράξει.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η συνεδρία κρίνεται ως πολύ κρίσιμη, αφού το δίλημμα δεν είναι ανάμεσα στον Ανδρέα Μαυρογιάννη και τον Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά ανάμεσα στον Νίκο Χριστοδουλίδη και τη ψήφο κατά βούληση.

Παρά τις αρχικές δημόσιες εισηγήσεις στελεχών για υπέρβαση με υποστήριξη του Ανδρέα Μαυρογιάννη και σύμπλευση με το ΑΚΕΛ, έγιναν δεύτερες σκέψεις που οδήγησαν σε πιο ρεαλιστικές εισηγήσεις, όπως είναι η υποστήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη ή ψήφος κατά βούληση.

Όλα τα σενάρια που εξετάζονται δεν είναι χωρίς αντιδράσεις από στελέχη ή τη βάση του κόμματος, το οποίο μοιάζει με ηφαίστειο τις τελευταίες ώρες, υπό το βάρος της πίεσης που προκαλεί η εκλογική ήττα με τον αποκλεισμό του προέδρου της παράταξης από τον δεύτερο γύρο των Εκλογών.

Όπως πληροφορείται το Τhemaonline, η ψήφος κατά βούληση θεωρείται ως η επικρατέστερη απόφαση που θα λάβει το κόμμα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top