Συνεχίζει τις εντατικές διαβουλεύσεις ο Μαυρογιάννης ενόψει β’ γύρου Προεδρικών Εκλογών – Οι νέες συναντήσεις

Συνεχίζει τις εντατικές διαβουλεύσεις ο Μαυρογιάννης ενόψει β’ γύρου Προεδρικών Εκλογών – Οι νέες συναντήσεις

Τις εντατικές διαβουλεύσεις με υποψηφίους που απέτυχαν να περάσουν στον β’ γύρο των Προεδρικών Εκλογών, κόμματα, καθώς και οργανωμένα σύνολα, συνεχίζει ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις.

Όπως ανακοίνωσε το Επιτελείο του, αύριο στις 8.00 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Αχιλλέα Δημητριάδη και μέλη του Εκλογικού του Επιτελείου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Εκλογικού Επιτελείου του Αχιλλέα Δημητριάδη

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 9.00 το πρωί, ο κ. Μαυρογιάννης θα έχει συνάντηση με τον Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, στα Γραφεία του Εκλογικού Επιτελείου Ανδρέα Μαυρογιάννη

Το πρόγραμμα των επαφών του, θα ολοκληρωθεί με συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος – Για την Κύπρο» στις 12.15 το μεσημέρι. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία του Εκλογικού Επιτελείου του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.